#DagensMusickhood

…kommer litt seint, men godt! Jeg har vært i 50-årsdag i kveld. Jubilanten ønsket seg ingenting annet i gave enn vår tilstedeværelse. Samt, som hun skrev, gjerne taler, sanger, innslag, underholdning.

Oj oj oj. For en kveld! Hele middagen ble et endeløst show med innslag fra alle slags undergrupperinger blant de ca 70 gjestene. Og nå snakker vi ikke om en 50-årsdag i et musikermiljø, nei nei. Helt vanlig Ola og Kari Nordmann. Skiglade turglade byråkrater og dets like. Men du verden, som de hadde avtalt og øvd på forhånd, utfordret kreativiteten og komfortsonen sin. Den ene grupperingen etter den andre entret «scenen» med både kostymer, hatter, briller, blokkfløyter, skiutstyr og jeg vet ikke hva. Med taler og sanger og tøys og alvor. Snakk om å ta i bruk sin musickhood og sin musikalske kapital. Det var helt fantastisk.

Tusen takk til alle som lot meg få oppleve så mye hverdagsmusikalitet på én og samme kveld.

#musickhood #ntnumusikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s